Lydighedstræning

 

DcH Holbæk tilbyder almindelig begynder- og lydighedstræning.
Hunden lærer den mest elementærer lydighed, såsom at komme når du kalder, sit/dæk på kommando- og blive sidende/liggende og gå pænt i snor. Desuden vil der komme forskellige andre øvelser, som styrker lydighed og samarbejde mellem hund og fører.

Pris for et års træning: 632kr i Årskontingent samt 480kr i træningsgebyr.
Du vil i løbet af sådan et trorløb også kunne få hjælp til at løse de mange problemer, som du kan have med hunden. 

Al træning i DcH tager udgangspunkt i den positive forstærkning- kort fortalt handler det om at belønne den ønskede adfærd og ignorere den uønskede adfærd.

Det er muligt at få en prøvetime, kontakt instruktør.

 
DcH's konkurrenceprogram


DcH's konkurrenceprogram er delt op i 4 klasser med øvelser af forskellige sværhedsgrader.

For alle klasser gælder, at der er masser af spændende ting at arbejde med for hund og fører. Nogle øvelser kræver kun få ganges indlæring, før hunden kan dem. Andre kræver intens tankevirksomhed hos hunden, og der kan gå lang tid før øvelserne er i orden. Men så meget gladere er både du og hunden når det lykkedes.

De fire klasser kaldes: C,B,A og Eliteklassen.

C-klassen:
Denne klasse er beregnet for nye hunde og hundefører, som har gennemgået et begynderkursus. Og for  hunde og hundefører, som ikke tidligere ved to konkurrencer inden for samme kalenderår har opnået 110point eller derover i C-klassen. Hvis hund og fører opnår 2x 110point eller derover indenfor samme kalenderår, rykker de op i B-klassen.

B-klassen:
Dette er begynderklassen for trænede hundefører, og klassen for hunde og fører der i C-klassen har opnået 2x 110point eller derover inden for samme kalenderår. I denne klasse kan man max opnå 200point.
En hund som ved 2 konkurrencer indenfor samme kalenderår opnår 2x 160point eller derover, rykker op i A-klassen.

A-klassen:
Denne klasse er for hunde og hundefører der ved 2 konkurrencer indenfor samme kalenderår i B-klassen opnår 2x 160point eller derover. Her gælder, at hvis hunden i 2 konkurrencer indenfor samme kalenderår opnår 260point eller derover, rykker op i E-klassen.

E-klassen:
Denne klasse er DcH programmets højeste konkurrenceklasse. Hvert år afholder DcH en landsdækkende Eliteturnering med 15 deltagere. Det kræver både dygtighed og tålmodighed hos hund og fører at komme med i denne fornemme turnering. De 3 bedst placerede i Eliteturneringen et år er fødte deltagere i det følgende års turnering. De sidste tolv udtages på grundlag af de tre bedste resultater, som hundene har opnået i foregående konkurrencesæson. Her er tit kamp til stregen og stor spænding hos de implicerede, når resultaterne skal gøres op, for det er en ære at komme med i denne udsøgte kreds af hundefører. Turneringen løber over 5 konkurrencedage, der arrangeres af DcH's 6 kreds på skift.

Se evt. mere på DcH's hovedhjemmeside på:
www.dch-danmark.dk

Nyheder

Sponsorer