Kursushold Hvalpetræning
 
 
Vi starter hvalpehold op 3 gange i 2024. Se opstart nedenfor.
 
Forløbet på kursusholdet: 12 x 1time over 12 sammenhængende uger. Da hvalpetræningen er et kursus optages IKKE nye hvalpe efter holdstart.
 
Betalingsoplysninger fås efter bekræftelse på tilmelding. Tilmeldingen er bindende! Prisen (810kr excl. evt. materialer) ses ved tilmelding og er inkl. gebyr.
 
Instruktør på holdet: Wendy Schønberg.
 
Hvem kan deltage: Alle som har en hvalp kan deltage. Om du lige har fået din første hund eller har haft hund i mange år har ingen betydning. Du behøver heller ikke at have trænet hund før, da du vil få kyndig vejledning under træningen.
 
OBS! Vi optager ikke hvalpe af racer fra forbudslisten, men ellers er alle hunde velkomne uanset race/blanding.
 
Vær opmærksom på at hvalpen IKKE må være mere end 6 måneder ved start.
 
Hvad trænes der på holdet
 
Hos DcH Holbæk ligger fokus IKKE på at lære hvalpen forskellige øvelser, men på samarbejdet og kontakten mellem hvalp og fører. Det gør vi ved at gøre brug af det vi helt enkelt kalder HVALP:
 
H-jemmetræning: Resultater kommer ikke kun ved at træne en time om ugen. vil du se resultater kræver det, at du træner din hvalp imellem træningsgangene - altså derhjemme.
 
V-iden: For at kunne give din hvalp den bedste start, skal du have viden om, hvordan du træner din hvalp og om hunde generelt. Du vil få viden om hundesprog og prøve kræfter med forskellige positive træningsmetoder, så du kan finde lige præcis den metode, som fungere til dig og din hvalp.
 
A-krobatik: Gåture skal ikke kun indeholde gå-tid. Det bliver hurtigt kedeligt, og du taber kontakten mellem din hvalp og dig. Du vil få kendskab til forskellige øvelser, du kan lave på gåturen, så gå-tiden altid er uforudsigelig og fuld af kontakt mellem din hvalp og dig.
 
L-eg: Der findes mange former for leg. Der er bl.a. leg mellem hvalp og fører, leg mellem hvalp og andre hvalpe, mellem hvalp og ældre hunde, og leg som belønning. Særligt leg mellem hvalp og fører og leg som belønning er vigtigt i træningen og generelt i hvalpens liv. Du vil fåkendskab til forskellige måder at lege med din hvalp, og til hvordan du kan bruge leg i din træning.
 
P-ræcision: Hvornår skal belønningen falde? Hvad er det du vil belønne for? Hvor længe skal belønningen vare? Hvor ofte skal belønningen falde? Hvornår stopper man med belønning? Hvornår du belønner hvalpen har stor indflydelse på, hvad det er du lærer hvalpen. Vi vil gennemgå forskellige øvelser, som lærer dig at belønne på det rigtige tidspunkt og for det rigtige, ligesom du vil få kendskab til forskellige måder at belønne på, samt viden om belønning generelt.
 
Ved brug af HVALP får du et solidt grundlag til din videre træning med din hvalp, om end det er lydighed, Agility, Rally, tricks, næsearbejde, udstilling eller bare til hyggeligt samvær til familiehunden. Når viden, samarbejde og kontakt er på plads, bliver resten en leg.
 
OBS! Leg hvalpene imellem er IKKE en del af træningen.
 
Kursusopstart i 2024 er flg.:
 
Hold 1: Lørdagshold, start januar. Træningstid kl. 9.45 - 10.45.
Hold 2: Lørdagshold, start april. Træningstid kl. 9.45 - 10.45.
Hold 3: Lørdagshold, start august. Træningstid kl. 9.45 - 10.45. 


Nyheder

Sponsorer