Rally-Lydighed

 

Holdet er for begyndere og let øvede. Man møder 10 min. før træning begynder og hjælper med at sætte skilte op og vi slutter 10 min. før, for at rydde op efter os. Når banen er sat op gennemgår vi den uden hund. Desuden vil der blive sat ekstra skilte mm. op, til at træne enkelt øvelser.

Ligesom på andre hold i DcH, opfordre vi meget til at gå til konkurrencer, og det er det vi arbejder hen imod, men det er ikke noget krav.

Vi træner i alt slags vejr, så hav nogle fornuftige sko på og tøj til lejligheden.

Alle kan være med. Vi optager dog ikke hunde af racer fra forbudslisten, men ellers er alle hunde velkomne uanset race/blanding.

Rally-Lydighed er en sport der er opstået som opvarmning for hunde til lydighedskonkurrencer. Der er 10-20 skilte på en bane i forskellige sværhedsgrader alt efter hvilken klasse banen er lavet til.

Der er 5 klasser: Begynder, Øvede, Ekspert, Champion og åben klasse.

Hele sporten handler om det gode samarbejde mellem hund og hundefører. Alt er tilladt (næsten), du må opmuntre og belønne din hund under øvelserne, og i de 2 første klasser må du klappe på låret. Begyndere skal have deres hund i line, men den skal føres slapt. Man kan begynde til Rally-Lydighed tidligt med sin hund, men den skal dog helst have gennemgået noget grundlæggende lydighedstræning. Der er i begynderklassen ikke løse hunde, så det er ikke noget krav at hunden skal kunne gå løs. Fri ved fod er påkrævet i de øvrige klasser.

Forløbet på holdet: Sommerhalvåret, tirsdag kl. 18.00 - 19.00. Vinterhalvåret, lørdag kl. 8.30 - 9.30.Det er muligt at få en prøvetime, kontakt instruktør Rikke Povelsen.


Al træning i DcH tager udgangspunkt i den positive forstærkning- kort fortalt handler det om at belønne den ønskede adfærd og ignorere den uønskede adfærd.
Kontakt instruktør Rikke Povelsen, mobil 4243 9435, email rcp.dch@gmail.com, for yderligere information.


Pris for et års træning: 632kr i Årskontingent samt 480kr i træningsgebyr.

Nyheder

Sponsorer